Suositusten vaikuttavuus

Kaksi naista työskentelevät tietokoneen äärellä.

Tämän artikkelin lukeminen kestää noin 1 minuutti

Arvioinnin tavoite

Arvioinnin pääkysymys oli, mitä vaikutuksia tarkastuslautakunnan vuoden 2020 arviointikertomuksessa esittämillä suosituksilla on ollut. Vuoden 2021 arviointikertomuksessa käsiteltiin 14 arviointiaihetta ja esitettiin 48 suositusta.

Johtopäätökset

Tarkastuslautakunnan vuoden 2021 arviointikertomuksen suosituksista 94 prosenttia oli sellaisia, että toimialoilla oli ryhdytty joko osittain tai kokonaan suosituksen mukaisiin toimenpiteisiin. Myönteisiä vaikutuksia on ollut jopa 69 prosentilla suosituksista.

Tarkastuslautakunnan suositusten mukaisesti esimerkiksi digitaalista turvallisuutta ja yritysmyönteisyyttä on edistetty, suun terveydenhuollon hoitoon pääsyä on parannettu ja mielenterveyskuntoutujan polkua sairaalahoidosta asumiseen on parannettu selvästi. Iäkkäiden kotihoidon asiakastyöhön käytettävää aikaa on lisätty, ja päivystyskäyntejä on saatu ehkäistyä Liikkuva hoitaja -palvelulla.

Oliko tämän artikkelin sisältö sinulle hyödyllinen?

Lisää uusi kommentti

Rajattu HTML

  • Sallitut HTML-tagit: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.